WEB DESIGN |-| GRAPHIC DESIGN |-| SEO LOGO DESIGN |-| MARKETING |-| SUPPORT
 • НИЕ СМЕ HOSTCOM
  креативност и уникалност
  Направи запитване
 • модерен дизайн
  ние ще създадем вашата идентичност в интернет
  Портфолио
 • визията която ви ОТИВА
  "За да бъдеш незаменим, трябва да бъдеш различен" - Коко Шанел
  Направи запитване
Уеб и лого дизайн

Като част от съвременния бизнес, уеб сайтът е задължително оръжие във вашата Маркетинг стратегия, а логото е начин да покажете бранда си по най-добрия начин пред клиента.

Креативност

Представянето в интернет и уеб пространството е ключов елемент за всеки бизнес, който цели както развитието на клиентската маса, така и обем на продажби.

АДАПТИВЕН ДИЗАЙН

Всеки уеб сайт и онлайн магазин, изработен от нас има своя адаптивна (Responsive) версия, за да бъде удобен за използване на всички устройства, вкл. мобилни.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Заедно с изработка на уеб сайт получавате и първоначална оптимизация. Тя е задължително условие за стартиране и за по-нататъшна SEO оптимизация с цел класиране по избрани ключови думи/фрази в Google.

кои сме ние нека се запознаем

Екип от опитни и мотивирани ИТ специалисти с обширни познания от програмиране до уеб маркетинг. Преданост към целите на клиента и познания стоят в основата на бизнес практиката, която прилага и внедрява решения и услуги бързо и ефективно по отношение на разходите и резултатите.

Осъзнавайки нарастващите нужди от надеждни и успешно приложени уеб и интернет услуги, Hostcom прилага изпитани подходи и решения, почерпени от практиките на съвременните софтуерни технологии. Нашите услуги са насочени към предлагане на широк спектър от услуги, които да позволят на Вас или Вашият бизнес да придобиете конкурентни преимущества и подобрения на Вашият бизнес в много аспекти.

Поискай оферта
254
чаши с кафе
5
завършени ПРОЕКТИ
5
ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
0
Награди
УСЛУГИ УСЛУГИ

Свържете се с нас ако все още нямате уеб сайт или имате нужда от администриране и обновление на съдържанието му. Заедно ще изработим идеен проект след безплатна консултация за това какво бъде от полза за вас и бизнеса ви.

Изпратете ни запитване или ни се обадете още днес и ще ще изготвим персонална оферта с необходимата ви информация – относно поддръжката, оптимизацията, социалното ви присъствие в интернет и всичко друго, което бихме могли да направим за вас.

Качественият уеб дизайн е пътя към по-добро представяне в интернет и е ключов елемент за всеки бизнес, който цели развитие на клиентската маса и обема продажби.

Ефектът от качествен уеб дизайн се изразява в понижени маркетингови разходи. Визията на вашия уеб сайт трябва да бъде съобразена с корпоративната Ви идентичност, да бъде уникална и удобна за навигация.

Ние сме експерти с повече от 15 години опит в сферата Дигиталния Маркетинг. Създаваме цялостни брандинг стратегии съобразени с целевата аудитория на клиента.

Като част от съвременния бизнес, уеб сайтът е задължително оръжие във вашата Маркетинг стратегия, а логото е начин да покажете бранда си по най-добрия начин пред клиента.

Нямате възможност да отделяте време или да наемете професионалист, който да извършва поддръжката на вашия сайт?

Съществуват и по-лесни и икономични за вас варианти – ние извършваме поддръжка на сайт според неговите нужди – грижим се за изпълнението на уеб сайта, обновяваме и добавяме съдържание и продукти, създаваме авторски статии на различни теми и т.н.

Разработка 0%
Дизайн 0%
Маркетинг 0%
Подръжка 0%
Имате ли идея за проект?Потърсете ни
портфолио галерия
+

Web design

+

Web design

+

Web design

+

Portfolio design

+

Web design

+

Online store design

+

Logo design

+

Logo design

 • Изключителен професионализъм. С вас се работи лесно и определено си разбирате от работата

  Анна Костова, Биосвят
 • Съотношение цена, качество без конкуренция. Препоръчвам на 100%

  Валентин Господинов, Валтранс
 • Благодаря за разбирането и търпението което проявихте през цялото време. Резултата беше повече от отличен.

  Виктория Тодорова, Вики стил
контакти връзка с нас
ул. Плиска 3, Русе, България
(0877) 903 285
info@hostcom.org
office@hostcom.org
© Copyright 2020 Hostcom. Всички права запазени.
Style Switcher
Background schemeColor scheme